Cronica Neagră

A condus beat

Victor Ţ. în vârstă de 48 de ani a fost oprit de poliţişti pe strada Tismana din Târgu-Jiu, care au depistat că acesta avea o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acum este cercetat pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, având o înbibaţie alcoolică ce depăşeşte limita legală.

25 de permise ridicate în două zile

În perioada 2-5 septembrie, poliţiştii rutieri din Gorj au constatat opt infracţiunii la regimul circulaţiei pe drumurile publice, au aplicat 360 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 25 de permise în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehivule. De asemenea, au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

Prins la furat de fier vechi

Poliţiştii din Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi pe numărul unic de urgenţă 112 despre faptul că în incinta unei societăţi comerciale sustrage fier vechi. S- a constatat că este vorba de Sankar G. În vârstă de 20 de ani, care încărcase într-o căruţă fier vechi pe care intenţiona să îl vândă la un centru de colectare a deşeurilor feroase. Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru furt.

Minoră dată dispărută  

Tânăra în vârstă de 16 ani a plecat de la locuinţa sa din satul Gresia şi nu s-a mai întors. În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, au condus la localizarea minorei, care se afla la un prieten în localitatea Licurici. Fata a spus că a plecat de bunăvoie, iar în perioada cât a lipsit nu a fost supusă vreunei infracţiuni sau abuz. Tânăra a fost încredinţată familiei.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: