Cronica Neagră

Conducea fără permis

Aurel P. de 40 de ani din Târgu Jiu este cercetat de către poliţişti după ce a fost depistat în trafic conducând o motocicletă, fără a deţine permis de conducere şi mai mult decât atât, fără ca mijlocul de transport să fie înmatriculat. Bărbatul a fost oprit de poliţişti în timp ce se deplasa pe Calea Severinului din municipiu.

Băut la volan

Un hunedorean, Alin M., în vârstă de 40 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat pe raza localităţii Floreşti conducând un autoturism după ce în prealabil a consumat băuturi alcoolice, înregistrând o concentraţie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat  

Transporta lemne ilegal

Cornel P. de 22 de ani din Novaci a fost sancţionat cu amendă de 2000 de lei pentru că a transportat pe DN 67 aproximativ 14 mc de material lemnos pentru care nu deţinea documente de provenienţă, acesta prezentând poliţiştilor alte documente neconforme. Marfa a fost confiscată şi predată Ocolului Silvic Polovragi.

Făcea taxi fără autorizaţie

Vasile B.de 49 de ani din Roşia de Amaradia a fost sancţionat contravenţional şi i-au fost retrase certificatul şi plăcuţele de înmatriculare după ce a fost prins de poliţiştii din Târgu Cărbuneşti, efectuând transport rutier de  persoane în regim de taxi fără a deţine autorizaţie

Negoţ cu aluminiu

1000 de lei este amenda pe care Nicolae C. de 40 de ani din Petroşani a primit-o pentru că a transportat cu un autoturism aproape 600 de kg de deşeuri din aluminiu şi cupru, fără documente de provenienţă, pe care urma să le valorifice în judeţul Dolj. Ca măsură complementară a fost confiscată şi cantitatea de deşeuri. Bărbatul a fost depistat de către poliţiştii din Bumbeşti Jiu.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: