CSL a respins aseară cererea de revizuire a celor de la Pandurii

Amânări peste amânări. De asta au avut parte oficialii pandurilor prezenţi marţi la şedinţa Comisiei de Soluţionare a Litigiilor din cadrul LPF. Subalternii lui Mitică Dragomir ezită să ia o decizie finală în cazurile Tilincă, Ionuţ Stancu sau Kamara care se judecă în continuare cu clubul gorjean. Aseară s-a luat totuşi o decizie nefavorabilă Pandurilor, aceea de a nu programa echipa la meciul de luni cu Universitatea Craiova în urma respingerii cererii de reviziure a clubului Pandurii cu privire la unele decizii mai vechi care dau dreptate clubului Dinamo.

Într-o şedinţă maraton pentru secretarul Băloi şi preşedintele Pârvulescu, adică oamenii trimişi de Condescu să apere „culorile” clubului la Bucureşti, Comisia de Soluţionare a Litigiilor a amânat deznodământul în cazul jucătorilor aflaţi în diferend cu clubul Pandurii.

Tilincă, cel mai nemulţumit

În ciuda salariului regesc încasat în cei 2 ani petrecuţi la Târgu Jiu (aproximativ 80 de mii de euro pe sezon!), Tilincă e nemulţumit că după retrogradarea echipei a fost pus pe liber. Atacantul care a reuşit un singur gol în sezonul trecut e frustrat acum că cei de la LPF îi tot amână memoriul depus prin care cere să primească în jur de 40 de mii de euro şi să devină şi liber de contract. „Cei de la club trag de timp, vor să-mi pună beţe în roate. La prima înfăţişare au cerut răgaz o săptămână să pună dosarul la punct iar acum au obţinut o nouă amânare pentru că nu ar fi luat Regulamentul de Ordine Interioară de la LPF! Ei de fapt caută motive să tot amâne.  Sper să se rezolve săptămâna viitoare pentru că nu-mi convine situaţia. Sunt ţinut pe loc şi nu pot să-mi exercit dreptul la muncă” spune atacantul care a comentat şi posibila trecere la divizionara secundă Şimleul Silvaniei: „Nu ştiu dacă voi merge acolo. Au fost ceva discuţii dar negociez şi cu alte echipe. Oricum vreau să semnez doar până în iarnă atunci când îmi voi căuta echipă la Liga 1 sau chiar în străinătate.”

Amânare şi în cazurile Kamara şi Stancu

La fel ca în cazul Tilincă şi memoriul depus de fostul pandur Ionuţ Stancu a fost amânat pentru 14 septembrie. Stancu a jucat la echipa secundă în returul sezonului trecut dar cere să-i fie achitate restanţe salariale de 35 de mii de euro. Un caz mai aparte îl reprezintă Kamara. Atacantul ivorian nu s-a mai prezentat la echipă iar acum clubul vrea să-i rezilieze contractul. Africanul nu vrea însă să plece cu mâna goală de la Târgu Jiu aşa că cere o sumă de bani în schimb. Decizia în acest caz va fi luată pe data de 21.

Bătălia pentru milionul de euro   

Cei mai importantă bătălie rămâne cea cu Dinamo pentru milionul de euro din cazul Ilie Iordache. Dinamoviştii, după ce au încasat jumătate din această sumă din drepturile TV ale pandurilor, cer acum restul de bani. Gorjenii, cu hotărârea favorabilă a Tribunalului Civil de la Craiova în buzunar refuză însă să mai plătească vreun euro şi cer şi înapoierea celor 500 de mii viraţi către Dinamo. Cazul a fost mutat de LPF de marţi pentru ziua de ieri când CSL a respins cererea de revizuire adresată de clubul Pandurii acestei comisii cu privire la unele decizii ale comisiilor LPF prin care, la cererea clubului Dinamo, s-a dispus neprogramarea în campionat a meciului din etapa a VII-a a Ligii I dintre Pandurii şi Universitatea Craiova.

„Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal a comunicat clubului Pandurii Târgu Jiu în această seară că a fost respinsă cererea de revizuire formulată împotriva unor hotărâri ale comisiilor LPF”, se arată într-un comunicat publicat aseară de site-ul oficial al clubului Pandurii. În aceste condiţii meciul dintre Pandurii şi Universitatea de luni rămâne neprogramat, chiar dacă CCA a delegat arbitrii pentru această partidă, iar LPF programase iniţial partida sub rezerva că pot interveni modificări ulterioare.

Secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi, a declarat  însă că Pandurii vor face recurs azi la decizia luată aseară  seară de CSL: „Nu suntem de acord cu această hotărâre şi în această seară vom şi declara recurs împotriva acestei decizii care a respins cererea de revizuire. Suntem surprinşi în mod neplăcut de motivarea hotărârii făcută de CSL şi o vom ataca imediat. Comisiei de Recurs îi revine o responsabilitate uriaşă în soluţionarea acestui litigiu pentru că poate îndrepta deciziile greşite care s-au luat în ultima vreme împotriva clubului Pandurii”. 

În cazul în care recursul celor de la Pandurii se va judeca în regim de urgenţă, atunci meciul sar putea disputa, cu condiţia să fie dată dreptate clubului din Târgu Jiu şi nu celor de la Dinamo.



Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: