CSM Târgu Jiu a devansat pentru vineri meciul cu CSM Focşani

Echipa de baschet locală a CSM Târgu Jiu va susţine vineri meciul din etapa a noua a Ligii Naţionale de baschet masculin. Meciul cu CSM Focşani a fost devansat cu o zi faţă de programul stabilit iniţial şi va începe la ora 18:30.

Baschetbaliştii îşi aşteaptă suporterii vineri seară la Sala Sporturilor pentru un meci foarte important, un meci pe care îl pot câştiga cu ajutorul susţinătorilor care s-au dovedit până acum interesaţi de noua echipă de baschet a oraşului. Meciul de vineri este unul foarte dificil, pentru că echipa din Focşani are în componenţă jucători mai experimentaţi, acesta fiind cel de-al patrulea meci cu Focşaniul din acest sezon, după ce s-au mai jucat două meciuri în Cupa Româneii şi unul în turul campionatului.

Antrenorul Claudiu Alionescu a catalogat întâlnirea de vineri ca fiind un meci de luptă:  “La Târgu Jiu revine echipa din Focșani, o echipă de un alt calibru faţă de echipa din Miercurea Ciuc. Întâlnim o formaţie care în ultimile două partide a reușit două victorii împotriva unor adeversari foarte puternici, Pitești și Mediaș. Este pentru a patra oară când ne întâlnim cu ei în acest sezon şi pot spune că ne cunoaștem destul de bine. Ne asteaptă încă un meci de luptă în care trebuie sa aveam o evoluție cât se poate de constantă pe toată durata lui. Trebuie să ne reglăm unele detalii în apărare, pentru ca acolo se va face diferența. Însă și noi venim după o victorie de moral. Sper să legăm victoria din meciul cu Ciuc cu încă o victorie acasă, pentru că pe teren propriu suntem mai puternici și datorita publicului. este unul din atuur-ile noastre şi mai cred în dorința jucătorilor de a demonstra că pot face faţă în aceasta ligă şi împotriva unor astfel de echipe. În plus, jocul nostru arată mai bine acum cu noul pivot, Stefan Andrejevic”.

Pentru CSM Târgu Jiu o victorie ar da un moral mult mai bun jucătorilor care ar lega astfel două reuşite, după ce etapa trecută au câştigat acasă meciul cu CSM Miercurea Ciuc. Şi la acest meci suporterii pot dona cărţi pe care le-au citit şi pe care doresc ca baschetbaliştii să le ofere cadou copiilor fără posibilităţi materiale.

Vizualizări: 643

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: