Se desparte Reghecampf de Universitatea Craiova?

Mandatul lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova s-ar putea încheia în această iarnă după cum a informat luni Pro Sport. Deşi antrenorul nu-şi doreşte acest lucru şi, la finalul partidei de la Mediaş, scor 1-1, a fost extrem de iritat de întrebarea care viza continuitatea sa pe banca tehnică.

Întrebat despre încrederea acordată de conducerea clubului Reghecampf a reacţionat necontrolat la conferinţa de presă după jocul de la Mediaş, semn că nu îşi doreşte să plece de la Craiova. Contractul său este până în 2023 dar Pro Sport a scris luni că despărţirea s-ar putea produce chiar înainte de Sărbători.

„Acum doi ani oltenii s-au separat de un alt antrenor cu nume, Victor Piţurcă. Dacă atunci ambele părţi au convenit asupra divorţului, de această dată Reghecampf se simte foarte confortabil în postura de antrenor al Universităţii, numai că nu acelaşi lucru se poate spune şi despre conducerea clubului, în frunte cu patronul Mihai Rotaru. Acesta l-a anunţat deja pe Laurenţiu Reghecampf că, în cazul în care echipa nu intră în play-off, sunt anulate toate primele de joc, care, la Craiova, erau plătite în funcţie de locul obţinut. Spre exemplu, dacă echipa termina pe primul loc, 1 punct era plătit cu 800 de euro, de pe locul 2, cu 600 de euro, şi aşa mai departe”, a informat Pro Sport.

Reghecampf a simţit presiunea conducerii şi în ultimul timp a venit cu diverse pretexte pentru rezultatele slabe, precum absenţele din lot sau arbitrajele potrivnice, deşi numai doi jucători importanţi au lipsit, Găman şi Houri, în condiţiile în care lotul Universităţii este unul stufos, iar deciziile arbitrilor nu şi-au pus neapărat amprenta pe parcursul formaţiei din Bănie.

Vizualizări: 1,296

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: