CSM Târgu Jiu a părăsit Cupa României

CSM Târgu Jiu a pierdut și cel de al doilea meci din cadrul Grupei E, din prima fază a Cupei României. Gorjenii au fost învinși de SCM OHMA Timișoara, scor 72-80 și, cu două meciuri pierdute, echipa lui Claudiu Alionescu a părăsit Cupa României.

Al doilea meci din cupă a fost totuși un joc extrem de echilibrat în cea mai mare parte a sa. A fost un meci cu numeroase răsturnări de situație pe tabela de marcaj, o partidă în care americanul din trupa lui Claudiu Alionescu, Shamiel Stevenson, a marcat 27 de puncte. Nu a fost însă suficient ca CSM Târgu Jiu să câștige meciul și să meargă mai departe în Cupa României. Stevenson a făcut cel mai bun meci al său de când a venit la CSM Târgu Jiu fiind cel mai bun om al echipei din Târgu Jiu. Acesta a fost urmat de Octavian Ilie, cu 13 p și de căpitanul Porter Troupe, care a reușit 12p. Dylan Frye, Tyler Creammer și Andriy Agafonov au contribuit fiecare cu câte 6p, iar pe lista marcatorilor și-a trecut numele și Camil Berculescu, cu 2p, a informat CSM Târgu Jiu.

Antrenorul Claudiu Alionescu a apreciat totuși jocul bun al elevilor săi deși oboseala și-a spus cuvântul. ”Cred eu că am făcut un meci bun astăzi. Să nu uităm că am jucat două meciuri în 24 de ore, iar pentru asta aș vrea să-i felicit pe jucători pentru efort și implicare. În același timp am pierdut lupta la recuperare fără drept de apel, iar 18 recuperări ofensive înseamnă enorm de mult. Cred însă că am făcut cel puțin o a doua repriza bună, dar din păcate victoria a revenit meritat Timișoarei. Arătam un pic mai bine ca și echipă după aceste două meciuri și asta este un lucru bun”, a declarat după meci Alionescu.

Vizualizări: 260

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: