Rezultate și program CM Qatar: Oracolul Macron de la Paris a oferit scorul exact și marcatorii Franței

Președintele Franței, Emmanuel Macron, a oferit un pronostic pur și simplu fabulos înaintea meciului cu Polonia de la Campionatul Mondial. Acesta a indicat scorul corect al partidei din optimi dar și marcatorii de la acest meci.

Emmanuel Macron a oferit pronosticul exact înaintea meciului dintre Franța și Polonia, izbutind să nimerească și toți marcatorii partidei din Qatar, de la Campionatul Mondial, a informat ProSport. Președintele Franței a spus că Franța va câștiga cu scorul de 3-1, lucru care s-a întâmplat. Mai mult, Macron a fost sigur și de faptul că Robert Lewandowski va înscrie, polonezul izbutind asta în prelungirile meciului din optimi.

Președintele Macron a fost rugat de jurnaliștii de la „Le Parisien” să ofere un pronostic pentru duelul dintre Franța și Polonia. Politicianul a intuit că Franța se va impune cu 3-1, dar a ghicit și marcatorii partidei: Robert Lewandowski, Kylian Mbappe și Olivier Giroud. „Cred că vom câştiga cu 3-1. Lewandowski va marca, la fel ca Mbappe sau poate Giroud, care vrea să intre în istorie. Am foarte mult respect pentru Didier Deschamps (n.r. – selecţionerul Franţei), experienţa lui, know-how-ul lui. Media de vârstă a acestui colectiv este foarte tânără şi, în acelaşi timp, trebuie să fie unsprezece jucători care au o stea pe care ei înşişi au brodat-o (n.r – referire la titlul modial de acum patru ani)”, a fost predicția incredibilă dată de Emmanuel Macron înaintea meciului de duminică. Așa cum era de așteptat, pronosticul lui Macron a devenit imediat viral pe rețelele de socializare.

Franța este a treia echipă calificată în sferturile Campionatului Mondial, după Argentina și Olanda.

Și Anglia s-a calificat duminică în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, după ce în „optimi” a reușit să o învingă pe Senegal, scor 3-0. Cele trei goluri marcate de către „Three Lions” au fost reușite de către Jordan Henderson, Bukayo Saka și Harry Kane.  În următoarea fază a competiției, reprezentativa condusă de către Gareth Southgate o va întâlni pe Franța, campioana monidală en-titre.

Rezultate și program optimi de finală

Sâmbătă, 3 decembrie

Țările de Jos - SUA - 3-1 (Depay '10, Blind '45+1, Dumfried '81 / Wright '76)

Argentina - Australia – 2-1 ( Messi '35, Alvarez '57 / Fernandez '77 (autogol))

Duminică, 4 decembrie

Franța - Polonia – 3 - 1 ( Giroud '44, Mbappe '74, '91 / Lewandowski ' 99 - penalty)

Anglia - Senegal – 3 - 0 ( Henderson '38, Kane 45+3, Saka '57)

Luni, 5 decembrie

Japonia - Croația – Stadionul Al Janoub, (17:00)

Brazilia - Coreea de Sud — Stadionul 947, (21:00)

Marți, 6 decembrie

Maroc - Spania - Stadionul Education City (17:00)

Portugalia - Elveția – Stadionul Lusail (21:00)

Vizualizări: 375

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: