Au încheiat anul pe locul 13 în clasamentul Ligii 2

ACS Viitorul Târgu Jiu a fost la o repriză de un eșec umilitor pe teren propriu în ultima etapă programată în acest an. Condusă cu 1-0 la pauză, echipa lui Florin Stângă a revenit în repriza a doua și a înscris de 3 ori.

ACS Viitorul Târgu Jiu s-a depărtat la cinci puncte de zona retrogradării după victoria obținută totuși cu emoții în fața celor de la Ripensia Timișoara. În ultima etapă din Liga 2 care a fost programată în 2022, ACS Viitorul Târgu Jiu s-a impus cu scorul de 3-1 și a încheiat anul pe locul 13 în Liga 2, cu 21 de puncte acumulate în 16 etape. În cazul unui eșec, elevii lui Stîngă ar fi fost depășiți în clasament, cu un punct, de bănățeni, aspect care se preconiza după începutul partidei, fiindcă oaspeții au deschis scorul din minutul 6, cu un șut de la peste 30 de metri al fundașului dreapta Claudiu Zamfirescu. Cristian Gavra putea face 2-0 în minutul 27, dar n-a găsit cadrul porții, din doar 10 metri.

După o primă repriză modestă ACS Viitorul a revenit de la vestiare mult mai motivată și a egalat în minutul 52, prin lovitura de cap a lui Claudiu Dragu. Același jucător a izbutit ”dubla” în minutul 66, când valorificat, din cădere, centrarea lui Răsdan. Oaspeții au forțat egalarea dar nu au mai reușit să înscrie deși ocaziile nu au lipsit. În minutul 90+8, Florin Răsdan a închis tabela, dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri, și echipa lui Stîngă a bifat cea de-a doua victorie consecutivă, după ce în urmă cu o săptămână câștigase la Baia Mare, scor 2-1 cu Minaur.

Vizualizări: 436

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: