CSM Târgu Jiu a pierdut duelul cu Craiova

CSM Târgu Jiu a pierdut confruntarea cu SCM U Craiova, scor 67-71, într-un meci care a contat pentru etapa a 22-a din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. În meciul disputat sâmbătă seară, Dimitrius Underwood a fost cel mai bun marcator al grupării gorjene, cu 15 puncte, iar David Antonescu și-a făcut debutul oficial pentru CSM Târgu Jiu în Liga Națională. 

Seria victoriilor echipei din Târgu Jiu a fost oprită sâmbătă de SCM U Craiova, care a reușit să se impună la Târgu Jiu. Deși Craiova a condus pe tabelă în cea mai mare parte a meciului, confruntarea a fost una destul de echilibrată. 

Cele două echipe și-au împărțit perioadele de dominare. Oaspeții s-au impus în sfertul de debut al meciului, dar și în sfertul trei, în timp ce baschetbaliștii gorjeni s-au impus în sfertul 2, dar și în ultimul sfert, în încercarea de a răsturna scorul pe tabelă. Pe sferturi scorul a fost 12-18, 20-19, 17-21, 18-13. 

Cel mai bun marcator al grupării gorjene a fost Dimitrius Underwood. Americanul a reușit 15 puncte, 9 recuperări și 6 pase decisive. A fost urmat de Ethan Wright, cu 14 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă. Tot cu 14 puncte a terminat meciul și bosniacul Milan Luzaic, care a mai avut o recuperare și o pasă decisivă. Pivotul bosniac Arsenije Vuckovic a totalizat 10 puncte, 5 recuperări și un asist. Americanul Jalen Dupree a terminat meciul cu 9 puncte și 6 recuperări. Camil Berculescu a încheiat meciul cu 3 puncte, 2 recuperări și un asist. David Antonescu, la debutul său pentru CSM Târgu Jiu în Liga Națională, a reușit 2 puncte și o recuperare în cele 15 minute petrecute pe parchet, conform statisticii jocului oferită de csmtargujiu.ro.  

Vizualizări: 433

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: