Lovitura deceniului pentru Adrian Mititelu la FC U Craiova!

Laurențiu Reghecampf ar putea fi soluția ideală pentru Adrian Mititelu și lovitura deceniului la FC U Craiova. Reghecampf ar fi fost demis de la Al-Tai vineri seară și numele său este deja vehiculat pentru echipa lui Mititelu.

Sursele celor de la ProSport susțin că patronul oltenilor nu a renunțat la gândul său de a-l aduce într-o zi pe Reghecampf  la echipă, iar acum oportunitatea pare ideală.

Adrian Mititelu caută un antrenor care să îi ia locul lui Giovanni Costantino. Variantele Marius Croitoru și Emil Săndoi s-au risipit rapid, astfel că interimar a fost numit antrenorul de portari, Valentin David. Fostul antrenor cu portarii și antrenor secund este, însă, doar o soluție de avarie.

Planurile lui Mititelu sunt mărețe, iar acum a apărut o variantă cu adevărat spectaculoasă. Una care i-ar rezolva mai multe probleme dintr-o singură lovitură, susțin cei de la ProSport: „Relația cu suporterii s-ar îmbunătăți în mod real, pentru că Reghecampf, deși a fost la rivala din Craiova, este un antrenor foarte respectat și ar fi, cel mai probabil, cel mai important nume care se alătură, după multe vreme, proiectului lui Mititelu.

Rivalitatea cu formația lui Mihai Rotaru ar deveni și mai aprigă, pentru că Reghecampf a plecat cu scandal ultima oară. De fapt, este de notorietate procesul pe care îl are cu Rotaru pentru clauza de reziliere de 300.000 de euro. Transferurile pentru care garantau până acum persoane din anturajul său, fără experiență și expertiză în domeniu, vor dispărea. Reghecampf își asumă rolul de manager și poate aduce fotbaliști importanți”.

Avantajele pentru patronul celor de la FC U Craiova prin aducerea lui Reghecampf sunt evidente. Cu toate acestea, există și lucruri care fac o posibilă colaborare destul de dificilă.

În primul rând, tehnicianul care ar rămâne liber de contract după despărțirea de Al Tai este unul scump pentru Superliga. Acesta nu ar accepta un salariu mai mic de 15.000 de euro pe lună plus bonusuri substanțiale pentru obiective.

Apoi, el și-ar dori o sumă clară pentru transferuri. Un buget important, mai ales pentru salariile fotbaliștilor pe care i-ar dori, pentru a se asigura că poate face performanță.

Vizualizări: 2,705

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: