Au intrare gratuită le derby-ul Universitatea Craiova - Rapid

După cele două victorii consecutive, care au asigurat participarea în play-off pentru al optulea an la rând, Universitatea Craiova se pregăteşte de derby-urile de săptămâna viitoare, cu care va încheia sezonul regulat, pe „Ion Oblemenco”. Primul dintre ele este cel cu Rapid Bucureşti, luni, la ora 20.00, iar oficialii clubului din Bănie speră să aibă parte de o asistenţă numeroasă. 

În acest sens, dar şi pentru că meciul este programat între 1 şi 8 martie, clubul Universitatea Craiova a decis să lase intrarea liberă pentru reprezentantele sexului frumos. Astfel, doamnele şi domnişoarele care susţin Ştiinţa şi vor să asiste la meciul cu giuleştenii pot intra gratis, numai pe la porţile 5 de la Peluza Nord şi 11 de la Tribuna a II-a.

„Primăvara începe cu… ȘTIINȚA! Pentru toate doamnele și domnișoarele „alb-albastre”, cel mai frumos mărțișor îl reprezintă prezența în „Vulcan” la derby-ul cu giuleștenii. În semn de respect pentru dragostea pe care ne-au arătat-o de-a lungul anilor, oferim tuturor fanelor Universității Craiova accesul liber la partida cu FC Rapid. Accesul doamnelor și domnișoarelor se va face la porțile 5 (Peluza Nord) și 11 (Tribuna a II-a)”, este anunţul Universităţii Craiova.

Dacă jucătorii de la prima echipă au primit liber după victoria de la Ploieşti, Universitatea Craiova şi-a mobilizat tinerii jucători de la echipa-satelit pentru a le oferi flori şi mărţişoare cu prilejul zilei de 1 martie doamnelor şi domnişoarelor într-un centru comercial din Bănie.

Vizualizări: 575

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: