Craiova, învinsă de o echipă de liga a doua din Elveţia. Sâmbătă joacă alt amical

Universitatea Craiova a pierdut vineri al doilea joc amical pe care l-a disputat în cantonamentul din Antalya. Oltenii au fost învinşi de FC Arau, scor 1-0, echipa elveţiană ocupând locul 7 în liga secundă. Golul care a făcut diferenţa a fost înscris de Oliver Jackie, dintr-un penalti făcut de Mihai Bălaşa (’45+2).

Craiova a pierdut al doilea amical al anului, cu elvețienii de la Aarau, scor 0-1. În amicalul de vineri Craiova a fost învinsă de FC Aarau după un meci în care Papură a avut pe teren mai mult rezervele decât titularii.

Echipa a doua a Universităţii, care a fost trimisă pe teren din primele minute, a irosit un penalty, prin Markovici, și a încasat un gol tot dintr-un penalty provocat de Bălașa. Prima garnitură, cu Nistor și Cicâldău pe teren, cu Ivan, Mihai Roman II și Mihăilă în avanposturi, a arătat chiar mai rău în fața porții adverse. Singura surpriză plăcută a zilei a fost Adrian Juncu. În prima repriză, fundașul-stânga în vârstă de 20 de ani, adus de la echipa secundă, s-a remarcat prin două curse spectaculoase şi a scos un penalty.

Universitatea Craiova nu va avea mult timp de odihnă pentru că sâmbătă urmează un alt joc amical, de la ora 16.00, tot pe stadionul „Limak Arcadia Football Center”, cu formaţia Pogon Szczecin.

Adversara a încheiat anul 2019 pe locul 3 în prima ligă din Polonia, cu 35 de puncte (10 victorii, 5 egaluri, 5 înfrângeri, golaveraj 22:16). Este la 3 puncte distanţă de liderul Legia. Pogon Szczecin are în prezent jucători evaluaţi la un total de 11 milioane de euro.

Clubul Pogon este fondat, ca şi Universitatea Craiova, în anul 1948, dar pe 21 aprilile.

În programul Ştiinţei mai figurează două partide de verificare pentru perioada rămasă din cantonamentul din Antalya. Acestea vor avea loc pe 23 ianuarie, cu Zaglabie Lubin (locul 10 în prima ligă din Polonia), respectiv 24 ianuarie, cu AC Wolfsberger (locul 4 în prima ligă din Austria).

Vizualizări: 731

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: