Meci dificil la Voluntari pentru CSM Târgu Jiu

A treia etapă din acest an programează pentru echipa de baschet masculin a CSM Târgu Jiu un meci în deplasare. Gorjenii vor întâlni liderul Grupei Valorice B, CSO Voluntari, partidă programată sâmbătă, cu începere de la ora 17:00.

Baschetbaliştii de la CSM dau piept sâmbătă cu liderul grupei în cel mai dificil meci din acest an. Dacă meciul cu CSM Sighetu Marmației a fost unul foarte important, cel cu echipa din Voluntari, ultimul meci din sezonul regulat al Ligii Naționale, va fi extrem de greu pentru echipa olteană, care nu se poate baza pe cei mai buni jucători.

Antrenorul gorjenilor, Claudiu Alionescu, le cere însă jucătorilor să se ridice la nivelul adversarului: “Este o provocare pentru noi să evoluăm împotriva unei astfel de echipe. Venim după o evoluție bună și după un rezultat bun și sper să avem continuitate și o constanță și în  această partidă. Chiar dacă nu dispunem de întreg lotul vreau să ne ridicăm la nivelul adversarului și să prestăm un baschet de calitate, în special din punct de vedere defensiv”.

Jucătorii de origine sârbă sunt absenţi şi la acest meci, Stefan Adrejevic nu este refăcut iar Jovan Djurasevic are în continuare probleme cu viza. O altă absenţă notabilă  este cea a lui Camil Berculescu care are o problemă musculară.

Vizualizări: 563

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: