Handbalistele CSM Târgu Jiu au aflat adversarii din Divizia A

CSM Târgu Jiu va juca în Seria B a Diviziei A în sezonul care este aşteptat să debuteze în decembrie. Gorjencele şi-au aflat adversarele şi seria în care vor evolua, iar primul turneu va demara pe data de 2 decembrie.

Noul sezon din Divizia A la handbal feminin va demara la începutul lunii decembrie, iar echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu şi-a aflat adversarele. Federaţia Română de Handbal a publicat componenţa celor trei serii, iar CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Seria B. Conform datelor publicate de FRH, competiţia ar urma să înceapă în sistem turneu, la începutul lunii decembrie. Startul noului sezon din Divizia A este prevăzut pentru începutul lunii viitoare, când sunt programate a se disputa primele patru etape, toate în perioada 2-5 decembrie. În actuala stagiune din Divizia A s-au înscris 20 de echipe, care au fost împărțite în trei serii, dar orașele de desfășurare a turneelor nu au fost încă stabilite.

CSM Târgu Jiu va evolua în Seria B, din care mai fac parte CSU Oradea, CSU Reşiţa, CSU Timişoara, CSM Deva, CNE Sf. Gheorghe şi CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. Formaţia antrenată de Liviu Andrieş şi Andei Enache va debuta în noul sezon pe data de 2 decembrie, într-un meci contra celor de la CSU Oradea.

Până atunci handbalistele au de trecut o serie de teste pentru coronavirus, nefiind excluse posibile infectări deoarece folosesc aceeaşi sală cu echipa de baschet, la care s-au depistat în total nouă infectări în ultima lună.

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: