Meniul zilei la Pandurii, un penalty sau două şi eliminare

Pandurii devine pe zi ce trece cea mai sancţionată echipă a Ligii 2, primind tot mai des penalty-uri contra sau eliminări. Nici la ultimul meci din campionat, cel cu ACS Viitorul nu a scăpat de penalty-uri, fiind acordate chiar două, cel eliminat de această dată fiind chiar antrenorul Călin Cojocaru.

Pandurii devine abonată la penalty-uri şi eliminări aproape meci de meci. După ce echipa gorjeană a reclamat FRF la TAS şi a obţinut decizia de suspendare a eliminării din campionat, aproape că nu a mai existat meci în care arbitrii să nu sancţioneze Pandurii, şi chiar dacă echipa a jucat bine sau chiar a câştigat, tot au existat sancţiuni. Oficialii clubului se pot gândi şi la o răzbunare a FRF pentru că Pandurii a refuzat să plece din campionat, având în vedere ultimele arbitraje de care au avut parte.

Eliminat pentru proteste la ultimul meci, antrenorul Călin Cojocaru a răbufnit la finalul jocului cu ACS Viitorul, după ce împotriva echipei sale s-au dictat din nou două penalty-uri: ”La prima intrare în careu a echipei gazdă s-a dictat penalty împotriva noastră, după ce jucătorul nostru Grecu a jucat mingea. Nu înțeleg unde a fost faultul. Nu poți să joci dacă ai un arbitraj de asemenea manieră. E adevărat că am început foarte slab jocul dar apoi doar noi am fost echipa care a contat jocul pe teren. E foarte greu să joci dacă ai asemenea arbitraje. În prelungiri, «meniul zilei»: un nou penalty împotriva noastră, cum a fost și cu Ripensia. N-a fost penalty, cum n-a fost nici la Miercurea Ciuc, când Grecu a jucat clar mingea, dar s-a dictat penalty. O să facem o reclamaţie (n.r. – la CCA) prin care să cerem să ne fure doar 10-20 la sută!”

Pandurii a fost sancționată cu opt penalty-uri în cele 11 partide disputate până acum, excluzând meciul din prima etapă, pierdut la masa verde cu Metaloglobus. În jocurile de la Târgu Jiu cu Ripensia Timișoara, scor 1-2, și ACS Viitorul, scor 3-4, s-au dictat chiar câte două penalty-uri pentru adversari, altfel Pandurii se putea impune în ambele meciuri.

Vizualizări: 428

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: