ACS Viitorul Târgu Jiu cere alte soluţii de folosire a bazei sportive

ACS Viitorul Târgu Jiu se pregăteşte pe baza sportivă amenajată de cei de la  Pandurii, în Complexul Sportiv Municipal, folosind de regulă terenul trei de antrenament, dar uneori şi terenul doi. Primiţi de Primăria Târgu Jiu începând din acest sezon în baza sportivă, prin plata unei închirieri cu ora a terenului, oficialii clubului lui Nicolae Sarcină cer acum alte condiţii de a folosi terenurile.

Cele două echipe din Târgu Jiu care evoluează în Liga 2, Pandurii şi ACS Viitorul, împart şi acelaşi teren de antrenament, cel amenajat încă din 2005, după promovarea în Liga 1, de cei de la Pandurii. Modernizat şi îngrijit timp de mulţi ani, în baza contractului de comodat cu Primăria Târgu Jiu, de cei care l-au amenajat, terenul a ajuns acum să fie împărţit cu ACS Viitorul, club care susţine că plăteşte pentru toate antrenamentele efectuate către Direcţia de Patrimoniu din cadrul primăriei, şi care cere alte condiţii de folosire a terenului. „Pentru toată activitatea pe care o desfăşurăm în Complexul Sportiv Municipal, atât când folosim terenul 1 de joc cât şi terenul 3 de antrenament, noi plătim pentru această activitate a noastră. Atât pentru meciuri disputate acolo cât şi pentru antrenamente. Nu ştiu de ce nu se găsesc şi alte soluţii pentru o mai bună funcţionare şi pentru a accede la performanţă”, a spus directorul sportiv al ACS Viitorul, Radu Marghidan, la Radio Infinit, referindu-se probabil la posibilitatea de a folosi gratis baza sportivă, la fel ca cei de la Pandurii: „Noi plătim acum Primăriei Târgu Jiu pentru a folosi acele terenuri de antrenament, nu ştim noi cine a construit terenurile, pentru că noi plătim către primărie. Şi atâta timp cât noi achităm la Patrimoniu, trebuie să ne desfăşurăm activitatea după programul stabilit şi în nişte condiţii bune de antrenament. Noi plătim şi vrem să fim respectaţi. Cei de la Pandurii nu au de ce să se plângă, pentru că ei le au pe toate la dispoziţie acolo, ei au totul la dispoziţie fără să plătească”.

După numărul mare de infectări cu noul coronavirus de la echipa ACS Viitorul din ultima perioadă, cei de la Pandurii au ales în ultimele săptămâni să se pregătească doar pe terenul sintetic. Nici cei de la ACS Viitorul nu s-au mai pregătit pe terenul trei de antrenament în ultima săptămână, probabil pentru a nu fi spionaţi de cei de la Pandurii înaintea meciului direct. Terenul în cauză a rămas astfel la dispoziţia grupurilor de tineri din oraş care invadează terenurile, atunci când nu sunt programate antrenamente, mai ales în weekend, pentru a bate mingea acolo gratis.

Vizualizări: 477

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: