CSM Târgu Jiu aşteaptă noul protocol medical

Protocoalele medicale stabilite de Ministerul Sănătăţii pentru echipele de sport profesioniste dau mari bătăi de cap cluburilor. La Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu se așteaptă noul protocol de la Ministerul Sănătății, privind modul în care se vor desfășura meciurile de handbal și baschet.

Dacă la fotbal s-a impus un protocol medical foarte dur care pune în dificultate echipele din eşaloanele inferioare, la handbal şi baschet nu se ştie încă ce protocol se va aplica. Oficialii CSM Târgu Jiu speră doar ca acesta să nu împovăreze foarte mult bugetul clubului cu numeroase teste pentru coronavirus. “Am speranţe că va apărea şi protocolul medical în această săptămână şi vom ştii exact când vom începe competiţia şi cum vom începe. Noi ne antrenăm dar aşteptăm un semnal de la federaţii. Sper să nu crească cheltuielile clubului foarte mult cu testările pentru coronavirus. Vor exista destul de multe teste pentru sportivi şi pentru staff şi atunci mm putea întâmpina probleme. Noi am făcut economii ca să avem destule fonduri ca să ne desfășurăm activitatea normal în acest sezon” a declarat directorul CSM Robert Bălăeț.

Protocolul medical va indica echipelor din ligile de baschet şi handbal ce condiţii trebuie să respecte şi câte teste trebuie efectuate. Oficialii clubului se aşteaptă la un protocol mai relaxat decât cel de la fotbal deşi e greu de crezut, pentru că sporturile de la CSM se desfăşoară în sală.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: