Obiectiv pentru noul sezon la CSM, menținerea în LNBM

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu au revenit de luni la Sala Sporturilor, unde au început antrenamentele pentru noul sezon. Antrenorul Claudiu Alionescu a precizat că are ca obiectiv pentru noul sezon menținerea în LNBM.

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu s-au reunit luni seara pentru a începe pregătirile în vederea noului sezon competiţional din Liga Națională de Baschet Masculin. Jucătorii și-au încheiat oficial vacanța și s-au întors la antrenamente sub comanda antrenorului Claudiu Alionescu, care și-a prelungit și el contractul cu CSM Târgu Jiu în pauza competițională. Obiectivul principal al grupării gorjene este menținerea în Liga Națională. Reunirea a avut loc într-o formulă restrânsă, doar opt jucători fiind prezenți la prima ședință de pregătire.

Echipa de baschet a CSM îşi propune ca obiectiv principal în acest sezon, menţinerea în Liga Naţională după cum a precizat antrenorul principal al gorjenilor. „Dacă vorbim despre obiective sportive, principalul obiectiv ar fi menținerea în LNBM. Ținem însă să fim nu doar un partener de întrecere pentru celelalte echipe. Cred cu ardoare în acest grup și vreau să demonstrăm pe teren că suntem o echipă și o nucă tare. Vrem să dăm totul indiferent pe cine vom avea ca și oponent. Vrem în primul rând să formăm aceeași unitate de grup, pe care am avut-o și sezonul trecut”, a declarat Claudiu Alionescu.

Pe parcursul acestei săptămâni lotul se va reuni în formulă completă după ce toți jucătorii americani vor ieși din carantină. Tot în aceste zile urmează să se alăture lotului și jucătorul georgian Rezav Rogava.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: