Universitatea Craiova și-a prezentat noul echipament

Universitatea Craiova și-a schimbat sponsorul tehnic și a prezentat noul echipament. Evenimentul a fost marcat printr-o conferință de presă specială susținută în aer liber, fața Stadionului „Ion Oblemenco”.

Oltenii au trecut de la Joma, la brandul Puma, iar managerul general al Universității Craiova, Marcel Popescu, a anunțat un parteneriat pe o perioadă nedeterminată. Sorin Cârțu, președintele grupării din Bănie, s-a declarat și el încântat de noul echipament pe care îl vor îmbrăca jucătorii lui Cristiano Bergodi. „Începem campionatul cu un sponsor tehnic de notorietate mondială. Este vorba despre conceptul Puma. Este un parteneriat pe durată nelimitată, în condiții economice care conform protocolului rămân confidențiale”, a anunțat Marcel Popescu, managerul general al clubului.

Sorin Cârțu, președintele clubului, a spus că este mare fan al noului echipament pe care l-a purtat când era jucător: „Ceea ce ni se întâmplă astăzi e ceva superior în evoluția clubului nostru. E un parteneriat de calitate, un parteneriat de top sau, ca să rămânem în sfera noastră, putem să spunem că este un parteneriat maxim. Eu sunt admirator mare al acestui echipament și când eram jucător, primul meu meci pentru Universitatea Craiova, l-am jucat încălțat în ghete Puma. Le-am luat la un turneu în Franța. Consider că e un pas înainte. Sperăm ca împreună să avem rezultate mult mai bune decât până acum și să putem să ne bucurăm de succesele acestui club, care în fiecare an urcă o treaptă”.

Vizualizări: 749

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: