Alexandru Gliga va fi antrenor secund la CSM Târgu Jiu

Echipele tehnice ale formațiilor de seniori ale CSM Târgu Jiu încep să se prezinte în formulă completă, așa cum e normal la echipele cu pretenții de primă ligă. Claudiu Alionescu, antrenorul principal de la echipa de baschet, va avea și un antrenor secund, pe Alexandru Gliga, fost baschetbalist trecut acum la antrenorat.

Alexandru Gliga este noul antrenor secund al CSM Târgu Jiu. În noua stagiune a LNBM, CSM Târgu Jiu l-a cooptat în staff-ul tehnic, alături de antrenorul principal Claudiu Alionescu și pe Alexandru Gliga, ca antrenor secund. Cei doi vor face acum echipă pe banca tehnică a CSM Târgu Jiu, după ce a fost colegi pe vremea când jucau pentru Energia Târgu Jiu, a informat site/ul oficial al CSM.

Alexandru Gliga este profesor titular al Clubului Școlar Sportiv din Târgu Jiu și antrenor în cadrul programului Federației Române de Baschet, Perform Baschet. Alături de cei doi, din staff-ul tehnic al CSM mai fac parte Daniel Tudorache, preparator fizic și Alin Drondoie, kinetoterapeut.

„Mă bucur că am alături încă doi colaboratori, pe Alexandru Gliga, antrenor secund și pe Daniel Tudorache, ca și preparator fizic, pe lângă Alin Drondoie, kinetoterapeut-ul echipei. Vreau să le mulțumesc pentru că au acceptat propunerea noastră de a lucra împreună. Sunt convins că vom forma un staff unit și împreună vom depune eforturi pentru a ne îndeplinii obiectivele”, a declarat Claudiu Alionescu.

Alexandru Gliga are la activ, ca antrenor federal, o participare la Campionatul European cu Naționala României de baschet U16, generația jucătorilor născuți în 2001. A fost antrenor secund la Naționala de baschet a României U16, generația jucătorilor născuți în 2004 și a obținut locul 2, tot în calitate de antrenor secund cu Naționala României U15, la Balcaniada din 2019.

Vizualizări: 345

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: