FCU Craiova nu mai vine la Târgu Jiu, va juca pe stadionul din Severin

FC U Craiova are în continuare interzis pe stadionul ”Ion Oblemenco” după ultimul răspuns primit de la Primăria Craiova. Echipa lui Adrian Mititelu îşi va disputa meciurile de pe teren propriu din Liga 2 pe terenul de la Severin.

FCU Craiova a primit răspuns oficial din partea primăriei Craiova referitor la solicitarea nou-promovatei în Liga 2 de a-și desfășura meciurile de pe teren propriu pe stadionul ”Ion Oblemenco”.

Răspunsul a fost unul negativ, astfel că formația patronată de Adrian Mititelu nu va putea reveni în Bănie și va juca în eșalonul secund la Drobeta Turnu Severin. Autoritățile locale susțin că, pentru ca echipa din Liga 2 să joace pe stadionul ”Ion Oblemenco”, acolo unde își desfășoară jocurile de acasă U Craiova din Liga 1, e nevoie de modificarea unei hotărâri a Consiliului Local privind stabilirea și aprobarea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2020, iar după aceea se va putea analiza solicitarea venită din partea clubului condus de Adrian Mititelu.

Astfel, pe ”Ion Oblemenco” rămâne să se joace doar meciuri din Liga 1 și din fazele superioare ale Cupei României, astfel că U Craiova patronată de Mihai Rotaru se va bucura în continuare de dreptul de a juca doar ea pe marea arenă din Bănie, urmând ca FC U Craiova să își desfășoare partidele din Liga 2 la Drobeta Turnu Severin, a informat liga2.ro.

Echipa lui Adrian Mititelu revine, astfel, la Severin, acolo unde a jucat și multe dintre amicalele din această vară, iar la Târgu Jiu vor juca Pandurii și ACS Viitorul Târgu Jiu.

Pentru trei echipe de Liga 2 ar fi foat destul de dificil să împartă acelaşi teren şi ar fi avut probleme cu programarea meciurilor dar şi cu starea terenului de joc, şi aşa afectat de numărul mare de meciuri jucate sezonul trecut.

Galerie foto


Vizualizări: 1,018

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: