Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Propunere surpriză: Gorjul poate avea două echipe în Liga 3

Propunere surpriză a FRF pentru noul sezon de Liga 3 venită marţi după o şedinţă a Comitetului Executiv. Eşalonul trei va avea 100 de echipe care vor juca în 10 serii iar printre acestea se va afla şi Ştiinţa Turceni care s-a aflat pe locul doi la turneul de baraj.

La fel ca la Liga 2, Federația Română de Fotbal a venit cu o propunere inedită și pentru campionatul Liga 3, ediția 2020-2021, în această perioadă de pandemie. Forul condus de Răzvan Burleanu a propus membrilor Comitetului Executiv al FRF în ședința de marţi, 18 august, ca noua ediție a celui de-al treilea eșalon să nu aibă 80 de echipe, cum au fost în ediția trecută, 90, cum s-a dorit inițial, sau 96, în cazul în care se mergea pe șase serii a câte 16 echipe, ci nici mai mult, nici mai puțin de 100 de cluburi. Asta în situația în care multe dintre aceste echipe abia au bani să supraviețuiască în această perioadă, dar să mai fie nevoite să și facă testări împotriva noului coronavirus din 14 în 14 zile, așa cum cere actualul protocol medical.

Propunerea FRF cu 100 de echipe în noul sezon de Liga 3, repartizate în mod egal în 10 serii, a fost aprobată în Comitetul Executiv al FRF. În perioada următoare, Departamentul Competiții al FRF va stabili componența seriilor.

Campionatul Liga 3 ediția 2020/2021 ar urma să înceapă la 12 septembrie, deci cu două săptămâni întârziere față de cum se dorea inițial. În articolul în care FRF a anunțat toate echipele promovare în Liga 3 în urma barajului de promovare susținut la începutul lunii august s-a comunicat și că dintre participantele în ediția 2019-2020 a Ligii 3 ”patru echipe nu s-au mai înscris în noul sezon”, astfel că au rămas locuri vacante, care vor fi completate cu ocupante ale locurilor 2 de la baraj. Pentru a complet toate cele 100 de locuri pentru noua ediție a Ligii 3, FRF va primi în această competiție și celelalte ocupante ale locului 2 de la barajul de promovare, cele șapte care nu fuseseră anunțate promovate. Printre acestea se află şi gorjenii de la Ştiinţa Turceni care au ocupat locul doi la barajul de promovare.

În plus, Dinamo, din Liga 1, și Ripensia, din Liga 2, au solicitat și ele câte un loc în cel de-al treilea eșalon pentru a-și înființa echipa secundă.

Vizualizări: 1,446

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: