CSM Târgu Jiu, calificare în grupele Principale-Valoare

Echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu a înregistrat cea de-a doua victorie în turneul de la Slatina, după ce a trecut de CSS Petroşani cu 37-34. Victoria aceasta menţine echipa din Târgu Jiu pe primul loc al Seriei J, iar după acest meci CSM s-a calificat, de pe primul loc în serie, la următoarea fază a competiţiei, Grupele Principale-Valoare.

Cu un lot de jucătoare talentate şi ambiţioase, antrenorul Andrei Enache a reuşit, pentru al doilea an consecutiv, să se califice cu echipa de junioare 3 în faza următoare a competiţiei. Anul trecut, junioarele clubului s-au calificat la Turneul Final, care, din păcate, nu s-a mai disputat din cauza pandemiei. După victoria lejeră din primul meci cu CSS Hunedoara, handbalistele lui Andrei Enache au trecut şi de principala contracandidată din Seria J, CSS Petroşani. Meciul a fost unul echilibrat, dar la final, CSM Târgu Jiu s-a dovedit a fi echipa mai bună. 37-34, scorul final, arată cât de echilibrat a fost meciul derby al grupei.

Şi şeful secţiei de handbal a CSM, Dan Ilieş, a ţinut să fie alături de echipa de junioare 3 la meciul cu CSS Petroşani. Coordonatorul secţiei de handbal le-a felicitat pe tinerele jucătoare pentru rezultate şi pentru modul cum au abordat meciurile.

Vizualizări: 283

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: