Pandurii Târgu Jiu este retrogradată matematic în Liga 3

Pandurii Târgu Jiu nu s-a putut impune nici în faţa penultimei clasate înaintea acestei etape şi a fost învinsă de CSM Slatina pe teren propriu. Scorul meciului, disputat sâmbătă la Târgu Jiu, a fost 2-3, oaspeţii impunându-se cu ajutorul unui penalty, iar echipa din Târgu Jiu a retrogradat matematic în Liga 3.

În urma rezultatelor din etapa a doua a Ligii 2, Pandurii nu se mai poate salva de la retrogradare şi nu mai are şanse matematice nici măcar pentru locul de baraj. Meciul cu penultima clasată din Grupa A de retrogradare a început bine pentru gorjeni după ce Felipe Acosta a deschis scorul, în minutul 7, cu un şut spectaculos, de la 25 de metri. Din păcate cei de la Pandurii nu s-au bucurat prea mult pentru că CSM Slatina a reuşit egalarea după o gafă a portarului Aldescu care a primit un gol stupid în minutul 16, după un şut slab al lui Toma. În minutul 28 oaspeţii au primit uşor un penalty după un fault în careu al lui Cotolan.

Cătălin Doman a transformat lovitura de pedeapsă şi oaspeţii au preluat conducerea. Cotolan şi-a lăsat apoi echipa în zece oameni fiind eliminat după ce a lovit cu cotul a unui adversar. Cu zece jucători pe teren, Pandurii nu a mai putut întoarce rezultatul, iar oaspeţii au mai înscris odată în minutul 87 prin Ianis Stoica. Golul marcat de Dodoi în minutele de prelungire nu a mai contat decât poate pentru clasamentul golgheterilor Ligii 2, scorul final fiind 2-3 iar Pandurii neputând să mai spere nici măcar la locul de baraj pentru menţinerea în Liga 2.

Vizualizări: 1,480

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: