CSM Târgu Jiu participă la turneul de la Zalău

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu își continuă seria meciurilor de pregătire din această vară, la Zalău, acolo unde va participa la un puternic turneu amical. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache va participa la Cupa Consiliului Județean Sălaj, gazda competiției fiind clubul HC Zalău.

Pe lângă echipa organizatoare, HC Zalău, și CSM Târgu Jiu, la turneu au mai fost invitate și CSM Slatina și CS Bekescsabai din Ungaria, a informat clubul primăriei. Turneul se desfășoară în perioada 5-6 august.

Handbalistele grupării gorjene se pregătesc intens pentru debutul în Liga Florilor. Gorjencele vor avea parte de alte trei partide de verificare foarte puternice, două confruntări cu echipe care activează în Liga Florilor, HC Zalău, grupare antrenată de Gheorghe Tadici, și CSM Slatina, dar și o partidă cu o formație din campionatul Ungariei, CS Bekescsabai. Liviu Andrieș a anunțat că după ce se va termina acest turneu va face o analiză a acestei perioade de pregătire. ”Va fi un turneu foarte bun de pregătire, după care vom putea trage concluzii despre punctul în care suntem la nivelul pregătirii fizice și tehnico-tactice. Întâlnim două echipe cu o mare experiență la nivelul primei ligi, iar asta ne bucură, pentru că ne așteptăm la două meciuri extrem de puternice. În meciul împotriva echipei din Ungaria vom urmări în mare parte să avem un ritm foarte ridicat și să dăm minute tuturor jucătoarelor”, a declarat pentru csmtargujiu.ro antrenorul principal al echipei feminine de handbal a CSM Târgu Jiu.

Vizualizări: 219

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: