CSM Târgu Jiu joacă la baraj cu Ştiinţa Bucureşti

FRF a stabilit programul turneului final al barajului de promovare la Divizia A feminin, acolo unde este calificată şi echipa de senioare a CSM Târgu Jiu. Turneul are loc la Blejoi, în judeţul Prahova, în perioada 14-16 mai iar CSM Târgu Jiu va întâlni Știința București în primul meci al barajului.


În perioada 14-16 mai, Sala Sporturilor din comuna prahoveană Blejoi, va găzdui meciurile Turneului Final pentru promovarea în Liga Florilor.

Echipa de handbal feminin senioare a CSM Târgu Jiu va intra, la finalul acestei săptămânii, în lupta pentru promovarea în prima divizie, Liga Florilor. Primul adversar pentru echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache este Știința București iar partida este programată vineri, 14 mai, de la ora 17.40, după cum a informat oficial CSM Târgu Jiu. În lupta pentru promovarea în Liga Florilor sunt angrenate 8 echipe: CSM Târgu Jiu, CSM Corona Brașov, CSU Oradea, HCF Piatra Neamț, CSM Roman, CSM Deva, CSU Neptun Constanța și CSU Știința București.

Echipa de senioare a CSM a terminat pe locul 2 în Seria B a Diviziei A, având un total de 33 de puncte obținute în 12 meciuri jucate, cu 11 victorii și 1 înfrângere, la egalitate de puncte cu ocupanta primului loc, CSM Deva, după un sezon de excepţie în care a fost constant pe locul 1 în clasament.

Vizualizări: 278

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: