Care este meniul ce a dus Universitatea Craiova pe locul 1

Recent s-a aflat care este meniul special care i-a ajutat pe jucătorii Craiovei să ajungă în fruntea Ligii 1, sushi cu praz. Chef Andrei Voica este omul care are grijă de meniul jucătorilor aflați pe primul loc şi a dezvăluit că fotbaliștii primesc foarte des sushi, la fel ca rivalii de la FCSB.

Universitatea Craiova a pierdut primul loc la ultimul meci cu Cristiano Bergodi pe bancă și s-a întors în fotoliul de lider în mandatul lui Corneliu Papură. Oltenii au câștigat șapte puncte în ultimele trei partide și s-a aflat unul dintre secretele care i-au ajutat să ajungă în frunte. Meniul special pregătit de omul care se ocupă de bucatele lor, chef Andrei Voica. Fotbaliștii primesc foarte des sushi, la fel ca rivalii de la FCSB dar rețeta este puțin modificată și nu lipsește prazul.

„Sushi cu praz! Acum două săptămâni, înaintea meciului de acasă cu Mediaș, le-am făcut sushi. Nu voi schimba meniul pentru că sunt pe primul loc”, a declarat Andrei Voica pentru as.ro .

Jucătorii primesc sushi, dar trebuie să uite de carne de porc și de maioneză, chiar dacă sărbătorile de iarnă bat la ușă. „Trebuie să ne limităm, returul bate la ușă. Trebuie să eliminăm maioneza. Vine salata boef, vine salata orientală”, mai spune bucătarul formației Universitatea Craiova.

Andrei Voica a dezvăluit și care este cel mai mâncăcios jucător al echipei. „Cred că este Vătăjelu. Este mai gurmand”, a mai spus bucătarul oltenilor.

Vizualizări: 1,200

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: