Craiova vrea să aducă un fost campion

Fostul antrenor al campioanei României, Dan Petrescu negociază cu Universitatea Craiova, după despărțirea de CFR Cluj. Oltenii nu sunt însă singurii care îl doresc insistent pe antrenorul român. Dan Petrescu este în negocieri cu Universitatea Craiova și alte 4 cluburi din străinătate

Potrivit  ProSport, Universitatea Craiova se luptă pentru semnătura lui Dan Petrescu, după ce acesta i-a învins pe olteni în finala campionatului din sezonul trecut și a cucerit cel de-al treilea titlu consecutiv cu CFR Cluj.

Dan Petrescu este la mare căutare după plecarea de la CFR Cluj şi a oferit o primă reacție despre ofertele primite în ultima perioadă. Al Nassr, Celtic și Nantes sunt trei dintre formațiile care îl doresc pe fostul internațional român, dar acesta este și pe lista echipei naționale a Emiratelor Arabe Unite și a lui Mihai Rotaru, patronul lui CSU Craiova.

Fostul antrenor al campioanei României susține că o să ia în considerare și ofertele venite din România. Mai mult, Dan Petrescu a dezvăluit în ce condiții este dispus să semneze următorul contract.

„Trebuie să fie o ofertă bună de care să fiu mulțumit și o echipă care să aibă ambiții, normal. Ca antrenor nu poți să aștepți echipa pe care o vrei tu și să vină în 2 sau 5 zile, e clar că trebuie să aștepți oferta, poți să aștepți și un an, doi, dar poate să vină după o săptămână. România rămâne o opțiune pentru mine, e țara mea. M-am simțit excelent în ultimii trei ani jumătate pentru că am câștigat”, a spus Dan Petrescu, fostul antrenor al lui CFR Cluj, la plecarea spre Dubai, acolo unde va petrece sărbătorile alături de familie.

Vizualizări: 1,200

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: