CSM Târgu Jiu se bazează pe oameni cu experienţă

Echipa de baschet masculin a CSM Târgu Jiu va avea un sezon ceva mai dificil din toamnă, când va juca cu elita primei ligi. Cu toate că nu au încă un lot foarte puternic, gorjenii speră însă să poată face faţă cu succes acestei noi provocări şi se bazează pe experienţa unora dintre jucătorii din lot, dar şi a celor din conducere.

Unul dintre componenţii echipei locale de baschet a CSM Târgu Jiu, gorjeanul Camil Berculescu, are încredere în echipa sa şi consideră că va putea evolua cu ambiţie în faţa marilor echipe din prima ligă ce vor veni la Târgu Jiu. 

Baschetbalistul crede că CSM va putea să facă față în noul sezon competițional bazându-se pe experienţa unora dintre jucătorii din lot dar şi a antrenorului şi conducerii clubului. „Categoric că sunt oameni de calitate la Târgu Jiu, asta mi-a şi plăcut, au experienţă în Liga Naţională, au avut şi experienţa din Euro Challange şi au jucat la un anumit nivel. Ne bazăm pe ei şi ei se bazează pe noi, dar, în acelaşi timp, sper să crească foarte mult nivelul juvenil, şi să fie capabili juniorii şi tinerii din lot să facă faţă. Sper să ne putem baza şi pe juniori şi să facem trecerea respectivă mai departe”, a spus la Accent Tv Berculescu, care are oferte și de la alte echipe din Liga Națională, dar ar putea rămâne la Târgu Jiu și în sezonul următor: „Sunt şanse foarte mari, să vedem, încă nu s-a stabilit echipa, am vorbit cu conducerea şi rămâne să vedem. Este un proces mai lung şi mai dificil dar o să vedem, pentru că mi-ar plăcea o colaborare cu echipa din Târgu Jiu în continuare, dar sunt nişte factori care nu depind numai de mine. Sezonul trecut a fost unul care mi-a redeschis plăcerea pentru acest sport, ca să spun aşa, sper că va fi în continuare la fel având în vedere că vom juca la un nivel mai înalt. Vom vedea ce va fi pe parcurs”.

Berculescu este fost jucător la U BT Cluj Napoca și SCM U Craiova, iar la cei 22 de ani, are deja experienţă competiţională la nivel de prima ligă

CSM Târgu Jiu va juca în următorul sezon cu cele mai puternice echipe din baschetul românesc după ce FRB a decis schimbarea sistemului competiţional.

Vizualizări: 724

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: