Încă un fost pandur a semnat cu Gilortul

Gilortul Târgu Cărbuneşti are intenţii serioase de a rămâne în Liga 3 şi începe să întărească echipa. După ce a completat banca tehnică, echipa din Cărbuneşti a anunţat deja un nou transfer, cel al fostului pandur Bogdan Dănăricu.

Un jucător cu experienţa Ligii a doua, dar care a trecut printr-o perioadă mai lungă de absenţă din cauza unor probleme medicale, a ajuns la un acord cu echipa din Cărbuneşti. Oficialii singurei echipe gorjene de Liga 3 au reuşit noi achiziţii după ce au anunţat antrenorul care va conduce Gilortul în sezonul următor.

Fostul golgheter al pandurilor, Bogdan Dănăricu, dar şi fostul golgheter al formaţiei din Cărbuneşti, Andrei Meliţă, au bătut palma cu echipa din Cărbuneşti. “Bogdan Dănăricu, unul dintre cele mai mari talente produse în ultimii ani de clubul Pandurii, a semnat cu Gilortul. Născut pe 20 ianuarie 1995, la Târgu Jiu, jucătorul gorjean vine la Târgu Cărbunești pentru a face parte dintr-un nou proiect pe care îl propune conducerea clubului nostru. Fiind unul dintre principalii marcatori ai echipei Pandurii din urmă cu doi ani, sperăm să dea consistență atacului nostru în sezonul următor”, a anunţat luni clubul gorjean pe pagina oficială, acolo unde a dat şi vestea revenirii golgheterului Andrei Meliţă: „Gilortul se întărește serios în avanposturi prin reîntoarcerea lui Andrei Meliță, golgheterul echipei din campionatul trecut. Ajuns la o formă fizică de invidiat, atacantul nostru poate și trebuie să confirme forma bună din startul sezonului trecut”.

Conducerea clubului a mai anunţat că mai are pe masă patru contracte şi că are promisiunea fermă a unui alt jucător important că va face parte din acest proiect și acordul de principiu cu alți doi jucători. De asemenea, staff-ul administrativ mai are în plan să aducă și un junior care să se alături celor aduşi în iarnă de la Pandurii.

Vizualizări: 1,161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: