Gilortul Cărbuneşti a stabilit data reunirii lotului

Gilortul Târgu Cărbuneşti a stabilit deja date reunirii lotului pentru pregătirea noului sezon de Liga 3. Echipa care va fi antrenată de Florin Popete va reveni la pregătire pe data de 15 iulie.

Salvată de la retrogradare de măsura luată de FRF de îngheţare a întrecerii din Liga 3, fără să mai retrogradeze nici o echipă, Gilortul face acum planuri pentru abordarea noului sezon. Pentru ca totul să fie pregătit, conducerea administrativă a echipei a făcut demersurile necesare la federaţie pentru certificarea necesară în acest eşalon, dar a pregătit şi baza sportivă de la Cărbuneşti pentru a primii jucătorii cu vestiare igienizate.

“Reunirea lotului va avea loc pe 15 iulie, iar până atunci conducerea clubului urmează să facă și câteva transferuri cu care să completeze și să crească valoarea lotului”, a comunicat clubul gorjean de Liga 3, pe pagina de facebook, anunţând şi cine va fi secundul lui Florin Popete: „Odată cu Florin Popete, la Gilortul va ajunge și Bogdan Chiriac în calitate de antrenor secund. Urăm bun venit și mult succes noului cuplu de antrenori!” În week-end conducerea clubului Gilortul a ajuns la un acord cu fostul fotbalist de la Pandurii şi unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria pandurilor, Florin Popete, care a fost numit antrenor principal. Popete a jucat în Liga 1 la Farul Constanţa, Pandurii  sau FCM Târgu Mureş, dar a contribuit şi la promovarea cărbuneştenilor în Liga 3.

Vizualizări: 321

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: