Craioveanul care a dus Pandurii în Liga 1 revine pe prima scenă

Antrenorul care a dus Pandurii în Liga 1 antrenează din nou în primul eşalon. Emil Săndoi este noul antrenor al Chindiei Târgoviște, iar dâmbovițenii l-au prezentat oficial prin intermediul rețelelor sociale, în cursul zilei de marți, 30 iunie.

 Contractul antrenorului Viorel Moldovan cu Chindia Târgoviște a expirat, iar conducerea clubului a decis să nu mai prelungească înțelegerea cu fostul internațional român. În locul lui Viorel Moldovan, a fost numit în funcția de antrenor Emil Săndoi, ultima dată la FC Argeș, în perioada 2017-2019. Săndoi este tehnicianul care a promovat cu Pandurii Târgu Jiu în Liga 1, în anul 2005.  „Clubul Chindia Târgoviște anunță că a ajuns la un acord cu tehnicianul Emil Săndoi. Noul antrenor al echipei noastre va debuta oficial pe 1 iulie, la jocul din deplasare cu FC Voluntari. Emil Săndoi va fi secondat de Valentin Năstase. Le dorim mult succes și rezultate cât mai bune la Chindia Târgoviște!”, au scris reprezentanții Chindiei Târgoviște, pe pagina oficială de Facebook.

Emil Săndoi a mai antrenat Universitatea Craiova, Pandurii Târgu Jiu, echipa națională de tineret a României, FC Vaslui, Concordia Chiajna și FC Argeș.

Vizualizări: 821

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: