Craiova poate pierde un jucător de bază în lupta la titlu

Universitatea Craiova se gândește tot mai serios la titlu acum, după ce a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-2, în etapa a cincea din play-off-ul Ligii 1. Oltenii ar putea rămâne însă  fără portarul Mirko Pigliacelli, care este dorit în Italia.

Mirko Pigliacelli, portarul în vârstă de 26 de ani, are contract cu Universitatea Craiova până în vara anului 2022, dar impresarul său anunță că începând din sezonul viitor acesta s-ar putea transfera în Italia, țara sa natală. Danilo Caravello, impresarul lui Mirko Pigliacelli, a dat de înțeles că fotbalistul italian nu are intenția de a rămâne în România în sezonul viitor. „Mirko Pigliacelli urmărește un vis. Universitatea Craiova va lupta cu CFR Cluj până în ultima etapă pentru câștigarea campionatului din România, dar, de sezonul viitor, vom încerca să-l readucem pe Pigliacelli în Italia sau să încercăm o mutare pe piața de transferuri internațională”, a spus Danilo Caravello, agentul lui Pigliacelli, pentru site-ul Tuttomercatoweb.

Mirko Pigliacelli a fost împrumutat la Universitatea Craiova de la Pro Vercelii, în vara anului 2018, dar după un an și jumătate oltenii au plătit în schimbul său suma de transfer de 300.000 de euro.

Vizualizări: 1,096

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: