Pandurii s-a antrenat pe Municipal pentru meciul cu Reşiţa

Antrenorul pandurilor, Călin Cojocaru, s-a arătat extrem de indignat faţă de modul în care este tratată echipa atât de către autorităţile locale, cât şi de către FRF. Tehnicianul a fost supărat mai ales pe faptul că Pandurii nu a putut disputa nici un meci amical pe propriul teren înaintea reluării campionatului şi că echipa nu a fost lăsată să se antreneze de mai multe ori pe terenul de joc.

Pandurii n-a obţinut acceptul să legitimeze jucători, iar pe lângă problema lotului subţire mai are şi alte probleme de care nu ar avea nevoie. Echipa pentru care s-a construit la Târgu Jiu un stadion este continuu şicanată şi nu i se permite nici să joace meciuri amicale, dar nici să se antreneze pe propiul teren, atunci când antrenorul  consideră că este necesar. 

Antrenorul principal Călin Cojocaru nu înţelege de ce la Târgu Jiu nimeni nu ajută cu nimic echipa locală de fotbal şi de ce i se pun piedici când vrea să joace pe propriul teren un meci amical. ”Mi se pare ireal. Stadionul acesta s-a făcut pentru Pandurii. Am crezut că le-am văzut pe toate. Nu ne-au lăsat să jucăm niciun amical pe noul stadion. Vine Craiova (n.r. echipa lui Adrian Mititelu) şi joacă aici pentru o sumă derizorie, dar noi nu putem face jocuri amicale”, a declarat supărat Cojocaru.

Antrenorul a reuşit să programeze până la urmă un antrenament pe stadionul Municipal, după ce iniţial nu se permisese echipei Pandurii să efectueze vineri un antrenament pe stadion, motivul fiind că terenul a fost cerut pentru antrenament de echipa oaspete.


Sâmbătă, de la ora 17:00, în prima etapă din 2020, a 22-a a sezonului, Pandurii primeşte vizita contracandidatei în lupta pentru evitarea retrogradării, CSM Reşiţa. Cojocaru speră într-o surpriză din partea echipei sale în meciul de sâmbătă, în pofida diferenţei de valoare dintre cele două echipe. CSM Reşiţa s-a întărit în pauza de iarnă, prin aducerea mai multor jucători cu experienţă, unii chiar de Liga 1.

Galerie foto
Vizualizări: 995

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: