Videoclipul unei manele, filmat în Castelul Roșianu

Castelul Roșianu, din comuna Turburea, a devenit atractiv și pentru artiști. Deși este o ruină preluată de Mitrolopia Olteniei pentru renovare, castelul  reușește să stârnească interes prin arhitectură, dar și prin poziționare.

 

Dacă până acum, aici veneau pentru ședințe foto doar tinerii căsătoriți și pasionații de istorie și artă, locul a devenit atractiv și pentru interpreții de muzică populară.

 

Adi Ologu a filmat recent un videoclip lângă Castelul Roșianu. Este vorba de videoclipul unei manele, unde Adi Ologu apare lângă un jeep în fata castelului.

 

"Țin să vă anunț că tocmai ce am terminat de filmat videoclipul unei piese marca Florin Pește .Așa cum de altfel se aude în videoul postat, este o piesă în care cu siguranță majoritatea dintre voi va veți regăsi. Rămâneți aproape", a anunțat Adi Ologu pe pagina de socializare.

Castelul Roșianu aparține acum Mitropoliei Olteniei, iar în apropierea lui începe construirea unei mănăstiri.

 

Cât de inspirată a fost aleasă locația în raport cu mesajul manelei rămâne de văzut, ținând cont că zona este mai mult ecumenică, aici având loc dese întâlniri are tinerilor creștini ortodocși.

Vizualizări: 1,385

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: