Victorie la scor pentru Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a făcut scor cu Arminia Bielefeld în primul amical în Austria. Oltenii s-au impus în faţa formaţiei retrogradate din Bundesliga cu scorul de 4-1 în amicalul disputat duminică.

În primul meci cu noul antrenor principal, Laszlo Balint, Universitatea Craiova a învins cu 4-1 formaţia germană Arminia Bielefeld. Meciul s-a  disputat la Jenbach, în Austria, ţară în care formaţia din Bănie efectuează un stagiu de pregătire. Golurile au fost marcate de Andrei Ivan (5) şi Jovan Markovic (51, 60), Ante Roguljic (80), respectiv Christian Gebauer (73).

În timp ce oltenii se află de zece zile în stagiu în Austria, cei de la Arminia Bielefeld au reluat pregătirile abia de două zile, după ce în sezonul trecut a retrogradat din Bundesliga, ocupând poziţia a 17-a.

Universitatea Craiova a evoluat în formula: Pigliacelli (46 Lazar) – Vlădoiu (46 Căpăţână), Screciu (62 Brăşfăleanu), Papp (46 Găman), Vătăjelu (46 Bancu) – Mateiu (62 Sala), Vînă (46 Creţu), Gustavo (46 Nistor) – Baiaram (46 Cîmpanu), Koljic (46 Markovic), Ivan (46 Roguljic 90 Danciu).

În următoarele amicale din Austria, pe 29 iunie, de la 19:30, Universitatea Craiova va întâlni campioana din Azerbaidjan, Qarabag FK, iar pe 3 iulie, de la 12:00, pe Heidenheim 1846, formaţie din Zweite Bundesliga. Formaţia din Bănie, care la finalul lunii iunie va disputa dubla din preliminariile Conference League, contra albanezilor de Vllaznia Shkoder, mai încearcă stabilirea altor două partide de verificare în stagiul tirolez.

Vizualizări: 470

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: