Cu cine va lucra Reghecampf la Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf a ajuns la un acord cu conducerea administrativă a Universității Craiova și va veni cu un staff propriu. Nu-i va mai avea la dispoziție ca în Golf, în prima perioadă a mandatului său, pe Toni Petrea, pe Thomas Neubert și pe Gabi Manu.

 Toni Petrea şi Thomas Neubert au ajuns la FCSB iar Gabi Manu este principal la divizionara secundă Metaloglobus. Fostul tehnician de la FCSB vine în Bănie cu Bogdan Merișanu si cu Dinu Viorel, care vor fi principalii colaboratori. Nu este exclus, având relație bună cu patronul Mihai Rotaru, să apară și Corneliu Papură în staff.

Reghecampf va reveni vineri în țară, el aflându-se alături de familie în Statele Unite ale Americii. Antrenorul de 45 de ani va fi al 13-lea tehnician din era Mihai Rotaru la Universitatea Craiova, înlocuindu-l pe Corneliu Papură.

Laurenţiu Reghecampf nu mai antrenează de 3 luni, acesta a demisionat pe 20 octombrie 2020 de la cârma echipei de fotbal Al Wasl, din Emiratele Arabe Unite. Demisia a survenit după chiar prima etapă a sezonul 2020-2021, în care Al Wasl a fost învinsă acasă cu 4-1 de Bani Yas, formaţie pregătită de Daniel Isăilă.

Laurenţiu Reghecampf a mai condus în Emiratele Arabe Unite echipa Al Wahda, în perioada iulie 2017 – noiembrie 2018. El a mai pregătit în carieră formaţiile Gloria Bistriţa, Universitatea Craiova, FC Snagov, Concordia Chiajna, FCSB, Al Hilal şi Litex Loveci.

Vizualizări: 3,474

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: