Scandal la stadion, primăria a încăierat grupele de juniori

Un scandal între antrenorii şi părinţii mai multor grupe de juniori a izbucnit joi seara la terenul sintetic amenajat de clubul Pandurii în urmă cu trei ani. Direcţia de Patrimoniu a decis să închirieze grupelor de juniori ale clubului susţinut de omul de afaceri Nicolae Sarcină terenul pentru care Pandurii încă se judecă cu primăria şi pe care se antrenează grupele de copii ale clubului.

Decizia Primăriei Târgu Jiu de a închiria terenul pe care se antrenează copiii şi juniorii de la Pandurii a făcut ca alte cluburi din oraş să pretindă să se antreneze acolo la orele la care juniorii pandurilor se antrenează de ani de zile. Deşi terenul se află încă în litigiu în instanţă, fiind amenajat de clubul Pandurii în 2017, şi fiind încă în perioada de garanţie la club, Direcţia de Patrimoniu a închiriat pentru joi seară acest teren unei grupe de juniori de la clubul lui Nicolae Sarcină, exact pe ora la care se antrenau acolo două grupe de copii şi juniori ale clubului Pandurii.

Neînţelegerea creată de cei de la Patrimoniu a dus apoi la un scandal între antrenorii şi părinţii copiilor şi juniorilor care se pregăteau pe teren şi cei care pretindeau să se antreneze la aceeaşi oră, susţinând că au închiriat terenul. Pe teren se aflau, la ora 20:00 grupele de copii pregătite de antrenorii Florin Popete şi Alin Poenaru care împărţeau acelaşi teren, efectuând fiecare pregătire pe jumătate din acesta, aşa cum procedează de ani de zile. După mai bine de o jumătate de oră de certuri şi telefoane la Direcţia de Patrimoniu din cadrul primăriei, juniorii antrenaţi de Florin Popete au cedat jumătatea lor de teren celor de la ACS Viitorul, pregătiţi de fostul coleg al celor de la Pandurii, Costantin Andriucă, iar juniorii de la Pandurii pregătindu-se apoi pe un sfert de teren împreună cu copii de la grupa lui Alin Poenaru.

Direcţia de Patrimoniu şi-a trimis reprezentanţii la faţa locului pentru a aplana conflictul creat tocmai prin alegerea aceleiaşi ore de către mai multe grupe de juniori. În final s-a stabilit că se va face un program pentru acest teren sintetic începând de luni, atunci urmând să fie luată probabil în calcul şi echipa de seniori a celor de la Pandurii, care revine săptămâna viitoare din cantonament.  

De remarcat zelul cu care Direcţia de Patrimoniu din cadrul primăriei a pus în practică o decizie de Consiliu Local în doar trei zile şi deja a şi închiriat terenul, fără a întreba dacă Pandurii are programate antrenamente acolo.

Vizualizări: 2,661

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: