Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cula Glogovenilor prinde viață. Se apropie Zilele Comunei!

Cetățenii comunei Glogova sunt invitați la petrecere de autoritățile locale. Spre sfârșitul lunii septembrie administrația locală va organiza "Zilele Comunei", manifestare aflată anul acesta la cea de-a treia ediție. Evenimentul se va desfășura la Cula Glogovenilor și mii de oameni sunt așteptați să ia parte la manifestări. Autoritățile locale vor aduce artiști consacrați ai muzicii populare care să întrețină atmosfera. În cele două zile de petrecere vor avea loc și competiții sportive dar și muzicale.

Cetățenii comunei Glogova vor fi sărbătoriți cum se cuvine de ziua lor, spun autoritățile locale care le-au pregătit o serie de manifestări cultural-artistice și sportive, mai ales că în 2015 sărbătoarea de Zilele Comunei nu a fost organizată. Mai mult, în cadrul ediției din acest an un profesor pensionar de limba română din localitate va fi desemnat "Cetățean de Onoare" al comunei Glogova. Este vorba despre autorul monografiei comunei. "Este vorba de Zilele Comunei Glogova, ediția a III-a. Consiliul Local a aprobat desfășurarea acestor manifestări culturale în data de 24 și 25 septembrie. Manifestările vor avea loc în incinta Casei Glogovenilor. Sâmbătă va avea loc ședința festivă a Consiliului Local care deschide aceste manifestări. Am propus și aprobat un cetățean de onoare, este vorba de domnul profesor Ilie Paraschiv. Vom avea și competiția de fotbal și competiția de tinere talente glogovene de muzică populară", a declarat Gheorghe Alpredi, primarul comunei Glogova. Și duminică, 25 septembrie, vor avea loc o mulțime de manifestări. Artiști consacrați vor urca pe scena ce va fi amenajată în curtea Casei Glogovenilor. Vor concerta artiștii de la Ansamblul Profesionist „Doina Gorjului“ dar și alți soliști cunoscuţi. Autoritățile locale din Glogova se așteaptă la o participare numeroasă în acest an. "Participarea a fost numeroasă încă de la prima ediție. Au fost atunci în jur de 1000-1500 de oameni, la a doua ediție în jur de 2500 de oameni iar acum sperăm să fie și mai mulți. Vin și din alte zone, de la Motru până la Baia de Aramă. Am alocat suma de 25.000 lei pentru manifestările din acest an", a mai spus primarul Gheorghe Alpredi. 

Vizualizări: 682

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: