Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Culmea hoţiei! A jefuit agentul de pază!

Un bărbat de 36 de ai din Berleşti a reuşit să fure borseta unui paznic. Suspectul a reuşit să fure borseta unui agent de pază, care efectua acţiuni de pază în zona 9 Mai din Tg-Jiu, spre finele lunii septembrie. În borsetă se aflau actele agentului, dar şi bani, respectiv 600 de lei şi 145 de euro. După ce a terminat banii, bărbatul a dat o nouă spargere. De data aceasta a jefuit o carmangerie de unde a sustras bani şi bonuri valorice în cuantum de aproximativ 10.000 de lei. Suspectul a fost identificat şi reţinut pentru 24 de ore.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili întreaga activitate infracţională a suspectului. Dacă va fi găsit vinovat bărbatul riscă să stea până la 15 ani după gratii pentru furt calificat.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: