Fosta concubină i-a înfipt cuţitul în inimă

Sfârşit tragic pentru un bărbat de 41 de ani din Bâlteni, care în cursul nopţii de marţi spre miercuri a fost înjunghiat chiar în zona inimii. Cea care i-a aplicat o singură lovitură de cuţit a fost fosta sa iubită, femeia fiind o recidivistă care cu câţiva ani în urmă nu a ezitat să bage cuţitul şi în fratele celui care acum e mort şi care atunci nu a depus plângere la Poliţie, iertând-o.

Velian Stan a venit tocmai de la Peşteana pentru a-şi vizita marţi seara fosta iubită. Aceasta stă acum cu un alt bărbat, dar nu a ezitat să îl cheme pe fostul concubin „la un păhărel” în casa sa. Acasă era şi actualul iubit al femeii, Florica Berlea simţindu-se foarte bine în compania celor doi bărbaţi. Asta până spre miezul nopţii, când trupul neînsufleţit al lui Stan a fost scos în stradă. Femeia iubăreaţă a avut tupeu şi a strigat la o vecină pentru a o anunţa că la poarta ei zace cineva care are nevoie de ajutor şi pentru care ar trebui chemată salvarea.

„Am sonerie la poartă, dar eu fiind singură acasă, că soţul era la muncă, nu m-am grăbit să ies din casă. Ea a sunat şi mi-a spus că e un cetăţean căzut la poartă, că e foarte rău şi că să anunţ eu Salvarea. Nu m-am dus să văd ce este, am sunat o vecină, care mi-a spus că ea are nepoţică mică în casă şi nu iese afară. Am mai sunat o vecină şi de abia atunci ea a chemat salvarea, dar am înţeles că el era mort de ceva vreme. Când a venit ea pe la mine era cam ora unu şi ceva”, a menţionat vecina femeii suspectate de crimă.

Suspectată că a băgat cuţitul

Anchetatorii nu s-au grăbit ieri să dea un verdict în privinţa vinovăţiei pe care o împart femeia şi concubinul său, cei doi dând vina unul pe altul. Poliţiştii şi procurorul de caz au descoperit însă acasă la Berlea cuţitul care a fost înfipt în inima acestuia înainte de a fi târât pe uliţa satului şi lăsat să moară acolo. Sătenii sunt însă convinşi că femeia a comis crima, mai ales că are antecedente, ea făcând puşcărie în trecut pentru furt. În plus, cu vreo patru ani în urmă fratele celui mort a fost şi el înjunghiat de aceeaşi „femeie fatală”. „A înfipt cuţitul în mine, după care m-a alergat prin curte. Am iertat-o atunci că a zis frate-meu că am vrut eu să i-o violez, dar l-au întrebat şi poliţiştii unde era el. El dormea în casă şi cum era să fac eu aşa ceva cu el de faţă- Ea a băgat cuţitul în mine”, spune Viorel Popescu, fratele mortului.

PEDEAPSĂ

Aseară femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, concubinul ei fiind lăsat să meargă acasă. Astăzi ea va fi prezentată la instanţă pentru a fi emis mandat de arestare preventivă, pentru acuzaţia de omor calificat acuzaţie pentru care cei „femeia fatală” riscă să stea după gratii până la 25 de ani de închisoare.

Vizualizări: 206

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: