Cum a fost tratat un medic în spital: Le-am spus că îmi este rău, dar nu a contat

Medicul pneumolog din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, Elena Vlad, a vorbit despre clipele de coșmar prin care a trecut după infecarea cu noul coronavirus. Cadrul medical s-a arătat indignat și de atitudinea unor colegi. ”Le-am spus că îmi este rău, nimeni nu m-a luat în seamă”, a spus medicul.

”Dacă mie în seara aia, când s-a făcut prezența și nu înțelegeam de rău ce îmi era cine sunt ei, erau îmbrăcați în combinezoane, nu aveam idee cine sunt. Le-am spus că îmi este rău și mi s-a răspuns că o să revină imediat, dar nu a mai venit nimeni. Eu sunt medic care am lucrat acolo, mi s-a refuzat asistența medicală, nu am apăsat pe butonul de panică, nu am cerut să se îmbrace în combinezon pentru mine. Când i-am văzut, le-am spus că îmi e rău, dar nu a contat”, a spus Elena Vlad, medic pneumolog din cadrul SJU Târgu Jiu, la Târgu Jiu Tv.

Cadrul medical a mai spus și faptul că a greșit când a luat decizia de a rămâne în spital, afirmând că acolo a contactat o nouă tulpină:  ”Eu am greșit că m-am dus în spital. De acolo am luat altă tulpină mult mai puternică, în condițiile în care nu se asigură ventilație și nebulizare a spațiilor, astfel încât să se scadă concentrația de virus. Puteam să stau acasă, iar dacă vedeam că îmi e rău, luam o decizie. Mai bine mă tratam acasă. Am greșit și am trăit experiența pe care am trăit-o. Greu a fost, dar mă bucur că m-a ajutat Dumnezeu și filozofia mea de medic”, a mai spus Vlad.  

Elena Vlad spune că nu i-au fost recoltate nici analize la externare, pentru a vedea în ce stadiu se află boala.

Vizualizări: 10,214

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: