Polaris, somată de prefect. Pistol: Am fost acolo. Îți pică nasul de miros!

Operatorul de salubritate care gestionează groapa de gunoi din Târgu Jiu este somat de către prefectul județului Gorj. Polaris trebuie să întocmească urgent un plan, până vineri dimineața, ora 10:00, care va fi prezentat prefectului Cosmin Pistol.

Trimisul guvernului în teritoriu spune că situația depozitului ecologic de la Bârsești este una îngrozitoare. ”Am fost și eu, iar pe românește pot spune că-ți pică nasul de miros”, a spus Pistol. Administratorul Polaris a primit ultimatum să rezolve problema mirosului insuportabil degajat de gunoaie, venind cu un plan bine structurat de remediere a situației.

”Am avut o întâlnire cu administratorului operatorului de salubritate, cât și cu un reprezentant al acționariatului al acestui operator. Le-am cerut ca până vineri dimineață să prezinte, până la ora 10:00, un plan bine structurat de remediere a situației al depozitului ecologic. Am fost și eu în zonă, iar oamenii au dreptate. Pe românește îți pică nasul de miros. În acest plan ar trebui să vină cu o nouă stație de filtrare, dar și cu alte soluții”, a spus prefectul de Gorj, Cosmin Pistol.

Operatorul de salubritate a fost somat și de către Garda de Mediu Gorj, iar în cazul în care nu vor respecta ceea ce s-a impus, riscă să îi fie suspendată autorizația de mediu.

Vizualizări: 1,566

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: