Cum poate U Craiova să obţină o victorie în meciul cu CFR Cluj

Craiovenii fac calcule înainte de derby-ul cu CFR Cluj pentru a încheia sezonul regulat cu o victorie. Conducerea clubului face apel la public pentru a susţine echipa dând exemplul suporterilor dinamovişti de la derby-ul etapei trecute.

Președintele echipei Universitatea Craiova,, Sorin Cârţu a vorbit înainte de meciul derby cu CFR despre antrenorul Corneliu Papură, despre care are numai cuvinte de laudă. Fostul antrenor de la Pandurii a rămas plăcut surprins de atitudinea lui Papură, dar și de antrenamentele pe care acesta le face. „Papură e un fost fotbalist care a spus ceva. Nu are complexul inferiorității față de jucătorii pe care îi antrenează. S-a vorbim mai mult despre el decât de Șumudică sau Reghecampf. A fost om de bază la Craiova, a jucat și afară. Are chiar prezențe la Campionatul Mondial. E un antrenor tânăr dar toți antrenorii au avut un început. Nu i-a convenit să fie secundul lui Mangia, pentru că nu se puneau de acord”.

Sorin Cîrțu speră ca suporterii Universității Craiova să îi ia exemplu pe cei ai lui Dinamo și să facă atmosferă frumoasă pe Stadionul „Ion Oblemenco”, la ultimul meci din sezonul regulat, cel contra lui CFR Cluj, precum au făcut dinamoviștii la derby-ul cu FCSB: „Aportul publicului a fost senzațional. Cam asta aș vrea să văd din partea oltenilor mei. Să îi încurajăm pe jucători și să mergem către victorie”.

Universitatea Craiova – CFR Cluj se joacă duminică, 23 februarie, de la ora 20:00, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie.

Vizualizări: 1,117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: