Pandurii aştaptă binecuvântarea FRF să facă 11 transferuri

Pandurii Târgu Jiu va afla miercuri dacă mai poate transfera cei 11 jucători care s-au pregătit cu lotul în perioada de iarnă. Comitetul Executiv al FRF va decide dacă Pandurii poate legitima juniori şi jucători Under 19 ani,  toţi cei veniţi în această iarnă la Târgu Jiu încadrându-se în aceste categorii de vârstă.

Clubul gorjean are acordul majorităţii echipelor din Liga 2 în acest sens, dar decizia va fi luată de către membrii Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal. 

Conducerea  clubului s-a aflat şi luni la sediul FRF şi au încercat, fără succes, să îi convingă pe federali să permită echipei din Târgu Jiu să legitimeze juniorii aduşi la echipă în perioada pregătirii de iarnă. La discuţii au participat atât directorul sportiv al clubului, Camilian Floroiu, cât şi antrenorul principal, Călin Cojocaru, care a revenit imediat la Târgu Jiu pentru a continua antrenamentele cu echipa.

Din păcate aceştia nu au obținut decât promisiunea că problema clubului din Târgu Jiu va fi discutată miercuri, în cadrul Comitetului Executiv  al FRF. În cazul în care nu vor putea legitima aceşti jucători, Pandurii va reuşi cu greu să alinieze o  echipă în prima etapă din acest an, mai ales că nu are acum nici un portar disponibil, Alexandru Opriţa, singurul portar din lot, fiind suspendat în prima etapă pentru un cartonaş roşu.

Portivit unor surse, Pandurii va obține dreptul de a legitima jucători sub 19 ani, dar numai români, caz în care trebuie să renunţe la cei patru jucători străini pe care antrenorul Călin Cojocaru i-a folosit în meciurile amicale, nigerienii Korede Adedoyin şi Emmanuel Okeke, francezul Steven Goma şi sârbul Borisav Zlataric.

Cei aflaţi în situaţia de a putea fi legitimaţi în acest caz ar fi cei trei jucători aduşi de la Rapid, Alexandru Achiriloaei,  Matei Babaua şi Alexandru Catrici, dar şi cei trei veniţi de la FCSB, Alexandru Bodea, Aurel Pirciu şi Cristian Ştefan,  precum şi portarul Cătălin Iovicin.

Vizualizări: 599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: