Nici o echipă din Târgu Jiu la tv în etapa a 22-a

Campionatul Ligii 2 se reia vineri cu şanse mari să continue cu încă o echipă  în minus. FRF a anunţat meciurile televizate din etapa a 22-a la care nu se ştie încă dacă Sportul Snagov se va mai prezenta.

Campionatul Ligii 2, ediţia 2019-2020, se va relua la finalul acestei săptămâni cu etapa a 22-a, a treia a returului. După două luni şi jumătate de pauză, în care majoritatea echipelor s-au pregătit şi într-un cantonament extern, în Cipru şi, în special, în Turcia, sau local în cazul celor de la Pandurii, sau deloc în  cazul celor de la Sportul Snagov, majoritatea echipelor sunt gata de start.

Primul meci oficial al Ligii 2 din 2020 se va desfăşura la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena, acolo unde Universitatea Cluj şi Campionii FC Argeş se vor întâlni de la ora 20:00, iar camerele de luat vederi ale posturilor deţinătoare de drepturi vor transmite în direct acest meci.

Sâmbătă, la ora clasică a Ligii 2, 11:00, sunt programate, în acest moment, patru meciuri, în timp ce ASU Poli va sta, deoarece ar fi trebuit să o întâlnească pe Daco-Getica, echipă retrasă din campionat după 13 etape. La Constanţa se joacă Farul - Concordia, la Mioveni se întâlnesc CS Mioveni şi ACS Viitorul, iar la Timişoara, pe Electrica, au meci Ripensia şi Metaloglobus.

A patra partidă, cea dintre Sportul Snagov şi SCM Gloria Buzău, are şanse mari să nu se dispute, iar oaspeţii să se impună la ”masa verde”. Snagovul nu mai are jucători, patronul a plecat la Dacia Unirea Brăila şi doar o minune va mai face să continue în această competiţie. Ilfovenii nu au făcut însă, până în acest moment, vreo adresă către FRF în care să îşi anunţe retragerea.

Şi tot sâmbătă sunt programate alte două jocuri. De la ora 12:00, pe ”Ilie Oană”, la Ploieşti, au meci Petrolul şi Dunărea Călăraşi, partidă care va fi şi televizată. Nu acelaşi lucru se va întâmpla şi la Pandurii Târgu Jiu - CSM Reşiţa, cu toate că cele două echipe au stabilit să joace de la ora 17:00. Luni, de la ora 17:30, la Miercurea Ciuc joacă FK Csikszereda şi UTA, iar marţi, de la ora 19:00, la Voluntari, pe stadionul ”Anghel Iordănescu”, are loc derby-ul etapei a 22-a, Rapid (locul 3) - Turris Oltul (locul 5).

Program şi televizări etapa 22:

vineri, 21 februarie, ora 20:00

Universitatea Cluj - Campionii FC Argeş - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1

sâmbătă, 22 februarie, ora 11:00

Farul Constanţa - Concordia Chiajna    

CS Mioveni – ACS Viitorul Târgu Jiu        

Ripensia Timişoara - Metaloglobus Bucureşti    

Sportul Snagov - SCM Gloria Buzău

ASU Politehnica Timişoarastă.    

sâmbătă, 22 februarie, ora 12:00

Petrolul Ploieşti - Dunărea Călăraşi - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1

sâmbătă, 22 februarie, ora 17:00

Pandurii Târgu Jiu - CSM Reşiţa    

luni, 24 februarie, ora 17:30

FK Csikszereda - UTA Arad - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1

marţi, 25 februarie, ora 19:00

Rapid - Turris Oltul Turnu Măgurele - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1  

Vizualizări: 547

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: