Şeicii arabi au urmărit Dinamo la derby-ul cu Steaua şi au pus condiţii

Dinamo a reuşit să impresioneze arabii care s-au arătat interesaţi de cumpărarea clubului din Ştefen cel Mare. Șeicii au asistat la derby-ul Dinamo – FCSB, scor 2-1, și au fost plăcut surprinși de jocul dinamoviştilor, cât și de atmosfera realizată de galeria roș-albă.

Șeicii care vor să cumpere clubul Dinamo au fost în tribună la derby-ul cu FCSB.  Dinamovistul Claudiu Florică a confirmat, pentru Radio Dinamo 1948, că membri grupului Abu Dhabi Business Development au fost prezenţi la meci şi au fost impresionaţi de atmosfera făcută de fanii "câinilor". Potrivit aceleiaşi surse, negocierile dintre Ionuţ Negoiţă şi grupul de investitori arabi sunt încă în curs şi condiţiile puse de arabi sunt puţine,  Dinamo să îşi obţină licenţa şi să rămână în Liga 1. Ionuț Negoiță negociază vânzarea clubului către un fond de investiții arab, iar omul de afaceri Claudiu Florică e cel care intermediază tranzacția.

„Așteptăm, momentan văd că suporterii s-au mobilizat, suntem destul de aproape să obținem suma pentru licență, ceea ce este foarte important. Sper să se materializeze și într-un transfer către un proprietar. Au fost ceva reprezentanți la meci. Ei s-au interesat de Dinamo pe filiera Claudiu Florică”, a spus Ionuț Negoiță după derby-ul cu FCSB.

Încă din luna ianuarie, într-un material video, Tahnoon Nimer, cel care conduce grupul Abu Dhabi Business Development, a vorbit despre varianta de a cumpăra Dinamo, după ce compania respectivă a achiziționat clubul Charlton, din liga secundă engleză.

Între timp, Peluza Cătălin Hîldan, prin programul socios Doar Dinamo București, a oferit clubului suma de 700.000 de lei cu ajutorul căreia s-au achitat salariile jucătorilor și a staff-ului tehnic, dar și a juniorilor.

Vizualizări: 857

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: