Adi Roşu: Obiectivul a fost să ne calificăm la Turneul Final

CSM Târgu Jiu a terminat cu un parcurs foarte bun primele două turnee din Cupa României 3×3 la baschet masculin. La prima participare din istoria clubului în această competiţie, echipa de 3×3 a CSM-ului a câştigat primul turneu şi a fost finalistă în cel de al doilea turneu.

Echipa gorjeană care a reprezentat clubul CSM la competiţie a fost condusă de Adrian Roşu, experimentatul baschetbalist care conduce secţia de baschet a clubului din Târgu Jiu. Acesta a contribuit din plin la performanţa echipei gorjene în Cupa României 3x3.

Expertul sportiv al secţiei de baschet s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei şi de îndeplinirea obiectivului propus, respectiv calificarea la Turneul Final. “La fiecare meci am tras din toate puterile, am jucat 11 meciuri din tot atâtea posibile în două zile. Ideea este că ne-am calificat cu siguranţă la turneul final, indiferent de ce rezultate vom avea la următoarele două turnee. Obiectivul nostru a fost să ne calificăm la turneul final unde va fi o luptă acerbă pentru trofeu”, a declarant Adrian Roşu, mulţumit că CSM Târgu Jiu se va afla printre cele 12 echipe calificate la Turneul Final din luna martie.

Adi Roşu a mai precizat că finala turneului 2 a fost cel mai greu meci de la turneu, chiar dacă în confruntarea din prima finală CSM a reuşit să-i învingă pe piteşteni.

Vizualizări: 385

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: