Cum să pregătești cei mai buni cârnați la garniță!

În perioada sărbătorilor de iarnă toate gospodinele prepară fel și fel de bucate, iar printre acestea se află și gustoșii cârnați la garniță. Pentru gospodinele experimentate prepararea cârnaților este floare la ureche, însă, pentru cele începătoare, poate fi o adevărată provocare.

Garnița este un vas de metal, destul de încăpător, acoperit pe ambele fețe cu email. Aceasta are un capac care protejează conținutul împotriva impurităților și două mânere pentru transport în siguranță.

Pentru această rețetă vei avea nevoie doar de cârnați uscați și afumați și untură. Este nevoie de un kg de untură la două kg de cârnați. Se iau cârnații și se pun în garniță, după care se toarnă untura peste ei până când sunt acoperiți complet. Cârnații trebuie să fie tot timpul acoperiți de untură pe măsură ce sunt consumați, altfel se pot strica.

După ce au fost consumați toți cârnații, untura se poate refolosi la prăjirea cartofilor sau la prepararea diferitelor mâncăruri

În loc de cârnați, în garniță, mai poți pune și carne cu untură, respectând întocmai pașii.

Vizualizări: 1,401

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: