Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cum vede Călinoiu situaţia de la Peştişani

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj Ion Călinoiu a comentat aseară la o televiziune locală situaţia de la Peştişani, unde primarul interimar Pantelimon Tivig susţine că se fac presiuni politice asupra lui pentru a semna acte ilegale. Tivig a spus că mai bine demisionează decât să fie legat, dar a indicat faptul că majoritatea USL este cea care va impune un nou viceprimar, care va ţine locul primarului Florin Pavel, aflat în arest.

Reporter: Cei de la Peştişani vă cer să vă implicaţi în rezolvarea problemei de acolo, unde primarul susţine că se fac presiuni.

Ion Călinoiu: Legea administraţiei locale nu îmi permite să mă amestec, pentru că nu există relaţii de subordonare între Consiliul Judeţean şi consiliile locale sau primării.

Reporter: Dar cum comentaţi presiunile politice?

Ion Călinoiu: Nu pot să pricep de nici un fel aceste presiuni. Dacă cineva face acolo astfel de presiuni, înseamnă că este inconştient. Dacă cei de acolo cedează la astfel de presiuni înseamnă că sunt şi mai inconştienţi. Dar dacă au ajuns să nu mai semneze nici un document de frica presiunilor, înseamnă că nu stăpânesc problematica de acolo.

Reporter: Teama de a semna vine şi de la faptul că primarul Florin Pavel este în arest sub suspiciunea comiterii unor ilegalităţi…

Ion Călinoiu: Da, faptul că primarul nu este acolo este de natură să complice lucrurile. Este o atmosferă de lucru la Peştişani care nu se regăseşte în nicio localitate.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: